Hockné Dobos Adrienn

Adri vagyok, 2 huncut kislány anyukája. Az életem akkor vett óriási fordulatot, amikor 3 évvel ezelőtt megszületett Sára. Akkor ismertem meg a hordozást és azóta bontakoztathattam ki igazán a kreativitásom. 1 évvel ezelőtt, Csenge születésével pedig teljessé vált az életem. Az anyasággal nem csupán a családomat kaptam, hanem új érzéseket, új lehetőségeket, új barátokat. Lételemem a tenni akarás, a mozgás és a családdal töltött idő, amit mind megtaláltam itt. Egy dologra megtanított a csapatunk: Merjünk nagyot álmodni!

Magyar Nóra

Nóra vagyok, 2 leánygyermek túlféltő anyukája. Nagyobbik lányom Laura 2016. áprilisi, kisebbik Lili 2018. májusi. Lilivel kezdtem a hordozást, hiszen nagyobb gyermekem mellé kell a 2 szabad kéz. Ekkor csatlakoztam a csapathoz, mint koreográfus. Imádom a táncot, eköré épült az életem. Táncművészeti középiskolát végeztem, így a néptánctól a balettig mindenbe belekóstolhattam. Szókimondó, nyitott személyiségnek tartom magam, mellé segítőkészség és lelkesedés párosul. Bár a tánc a hobbim, a szakmám a pénzügy, így találkozhattál velem biztosítóban, bankban.

Ráczné Huszár Évi

Évi vagyok, 2 kisfiú anyukája. A nagyobbik fiúcskám Balázs 3,5 éves, egy CSODA,10 év várakozás, rengeteg műtét után, lombikprogramban érkezett hozzánk. Majd megszületett Botond, aki 1 éves, egy angyalbőrbe bújt ördög, természetes módon fogant, tehát ő ÁLDÁSként érkezett hozzánk. Ha valaki nekem 5 évvel ezelőtt azt mondta, hogy lesz neked gyereked, ne add fel…én húztam egyet a számon, csóváltam a fejem, és tessék 2 imádnivaló manóm van!! 40 évesen szültem a másodikat, és mindenkinek azt üzenem, hogy Soha ne adja fel!

Mészáros Adrienn

Adrienn vagyok, idén kora tavasszal lettem a csapat tagja. A kisfiam Botond (2017 novemberében született) már a pocakban “hordozódott” és akkor lobbant lángra a szenvedély a hordozókendők iránt. A csapatban én erősítem a “hordozás gyakorlatban témakört”. Ugyan hivatalos tanácsadó nem vagyok, de szívesen segítek mindenben. Ha bármi kérdésed van, keress bátran! Legyen ez kötés elsajátítás, kendő tulajdonság, kendővásárlás, kendőben való szoptatás vagy bármi hordozással kapcsolatos kérdés.

Krajnyikné Tenki Ágnes

Ágnes vagyok, két örökmozgó édesanyukája. Nagyobbik gyermekem Tamás, aki 2014 szeptemberében született, vele tornázás alatt hordoztam. Kisebbik, Eszter 2017 augusztusában született, őt a hétköznapokban is hordozom. Csapat aktív tagja vagyok, nemcsak a táncban vagyok jelen, hanem a háttérmunkában is kibontakozom. Szeretem a nyüzsgős mindennapokat, amiben gyermekeim, láthatóan, velem együtt örömmel vesznek részt. El sem tudnám már képzelni hordozó használata nélkül a mindennapjainkat. Úgy szoktam mondani mintha szabadabb lennék! Bárhol és bármikor hordozni jó!

Horváth Csilla 

Csilla vagyok, kisfiam Dominik 2017. június 2-án született. Még pocakos voltam mikor rátaláltam egy szuper közösségre, ahol megismerkedtem a kötődő, válaszkész neveléssel és a hordozással. Éreztem, hogy itt jó helyen vagyok. Ez még jobban beigazolódott a „Lógjunk Anyuval!” tánccsoport megalakulásakor, hiszen a mozgás mindig is fontos szerepet játszott az életemben. Anyaként nagyon fontosnak érzem, hogy ezt gyermekemnek is tovább adjam, erre a legjobb mód az együtt mozgás. Ugyan szakember nem vagyok, de keressetek bátran mozgással, egészséges táplálkozással kapcsolatban!

Demeter Edina

Edina vagyok, 2 táncos lábú gyerkőc anyukája. Kisfiam 2013.11.30.-án született, sajnos akkor még nem ismertem a hordozást, vele próbáltam a kengurut, ami egyikőnknek sem tetszett, így maradt a babakocsi, amit nagyon szeretett is. Gréta 2017.02.24.-én érkezett hozzánk és hamar ki is derült, hogy ő egy igazi nő és már piciként eldöntötte, hogy ő bizony mindenben más lesz, mint a nagy és erős bátyja. Szerencsére rátaláltam a hordozásra, és teljesen bele szerettünk. Olyannyira, hogy majdnem az összes hordozó fajtát be is szereztünk és büszkén viseltünk. A kreatív percek rovat felelőse vagyok, igyekszem új ötleteket hozni nektek!

Sziklainé Dusinszki Judit

Judit vagyok, kislányom Flóra 2017. Október 14-én született. 2018. augusztuséban rátaláltam a Lógjunk Anyuval csapatra, ahol a már rutinos anyukák kellő türelemmel és hozzáértéssel segítettek elsajátítani a hordozás számos fortélyát. Azóta a hordozó “a legjobb barátunk” Flórával. Öröm vele a házimunka, a főzés, a vasalás. Számomra mindig is nagyon fontos volt a rendszeres mozgás. Keddenként a hordozás párosul a tánccal, ami mind a lelkünknek, mind az egészségünknek és a gyermekünknek jót tesz. Tanár szakos szociológus és viselkedés elemző végzettségeimnek köszönhetően nagyon fontosnak tartom a gyermek testi lelki fejlődését. A Lógjunk Anyuval csapata mindent megad nekünk amit egy közösség adhat. Ha fontosnak tartod, hogy a már jól bevált hagyományos mintákból is kaphasson egy kis ízelítőt gyermeked, akkor csatlakozz hozzánk bátran.

Jójártné Majoros Zsuzsa

Zsuzsa vagyok, kisfiam, Olivér 2016 decemberében született. A hordozással, a gyönyörű kendőkbe bugyolált picikkel már a babavárás előtt is szimpatizáltam, biztos voltam benne, hogy én is hordozni fogom a gyermekem. Aztán, amikor megszületett, annyira hasfájós volt, hogy a kendő életmentő eszközzé vált. 
Már elmúlt 2 éves, de még mindig aktívan hordozott “baba”, aki ha meglátja a hurcit, “zene, tánci, buli” felkiáltással ugrik a hátamra. 
Óvodapedagógus végzettségem van, amit az Ölbe baba! foglalkozásokon kamatoztatok. Alkalomhoz, évszakhoz illő dalokkal, furulyaszóval, fejlesztő mondókákkal várlak Titeket is szeretettel!

Logjunk_anyuval_logo

Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, vagy érdeklődsz a csapatunk iránt, keress bennünket.

Magyar Nóra +36-30-859-1620

Hockné Dobos Adrienn +36-70-342-1009

Ráczné Huszár Évi +3620-451-4390

info@logjunkanyuval.hu